Post by porfedepekil on Mar 15, 2022 19:28:51 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super Tank Rumble ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super Tank Rumble IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ варалице за тачке генератора ▞▞▞
▞▞▞ Super Tank Rumble 2022 version ▞▞▞
Једном сам направио бомбу, ова бомба је била дизајнирана да има спољни кавез који се окреће и у средини мањи механизам који се окреће у супротном смеру, када би достигла одређену брзину експлодирала би, шаљући комаде који лете таквом брзином да би се кидали противников тенк и кроз границе игре, направио сам нацрт за ово, али сам га изгубио због складишног простора који је био потребан за изградњу других нацрта као што су свемирски бродови и шетачи, ова игра је одлична, али више комада је лепо.
Игра је Супер! Али било је супер када је била кућа маркет? Где је то?
Број реклама чак и када се игра по први пут је увредљив. Изгледа као забавна игра, али похлепа је превише за мене. Био је то лош први утисак. Деинсталирање.
Ова игра је одлична јер заиста долазите до свог тенка за разлику од тутњаве супер тенкова, ви само стављате оружје на свој тенк, стварно ми се свиђа ова игра, па молим вас немојте је напустити
Копнене трупе су досадне и сметња су непријатељске трупе да падају иза тенка док моја трупа трчи у битку и умире (нерфирајте непријатељске копнене трупе онда ћу бити срећан)
Забава на кратко. Старе се имати неколико минута времена за игру дневно без гледања реклама за које можете, а не морате, добити награду.
Исправите своје грешке. Кад год меч почне, оружје има тенденцију да се помери и поремети мој циљ. Такође вас молимо да решите проблем кашњења јер је заиста досадно играти ову игру са овом грешком и кашњењем!!!!!
Једноставно, када неко направи тенк који чак и не изгледа као тенк и само падне на под и даље туче мој резервоар који заправо ради и ради савршено, то је помало фрустрирајуће
Ово је добра и креативна игра, сусреће машту креатора тенкова и друге креативности које појединац може посадити.
Зашто цраахинг он старт Вхии
4 зато сто су играцо ретардирани👿☹🤕
Јако је добра
То је сјајна игра која изазива велику зависност, али постоји једна мана док играте у режиму изазова, противници су увек јачи од вас.
хајде да гледате рекламе у игри без разлога. каже да добијате 100 уља/злата или кутију. али то вам заправо омогућава да гледате оглас. осим тога одлична игра. можете направити тенкове за борбу против тенкова других људи. тако једноставно
Некада ми се свиђала ова игра онда су је направили тако да морате чекати 3 сата да отворите сандук са деловима и имате 4 слота тако да после 4 битке морате да сачекате или платите. похлепа убија све као што је убила ову игру. надам се да ћете добити сав новац који тражите
Chess Namizne igre ehtt
Заиста уживам у овој игрици, али можете ли молим вас да додате режим сандбок-а који ће људима улепшати дан па можете да га додате
Ово је срање! Не постоји упутство за састављање возила и није интуитивно
Јебе кеву колико је цоол
Једног дана желим да инсталирам једну игру, а затим деинсталирам ову апликацију и инсталирам другу апликацију и досадила ми је апликација, затим сам деинсталирао апликацију и инсталирао сам ову апликацију и ништа није сачувано, молим вас, направите дугме за пријаву на које могу само да се пријавим на мој рачун
Мислио сам да је ова игра стварно супер, али раније сам имао три налога можда 5 или 4 и да ли можете да пребројите безбедно јер сваки пут када избришете игру као да то урадите случајно, чак ни не добијате свој налог назад и када имате сав тај напредак у својој игри, чини да више никада не желите да играте као ја, па вас молимо да сачувате налог
Czołgiem, żołnierzu Rekreacyjne pgty
Толико огласа
То је добра игра, али када сам је играо увек не могу да се вратим па морам да је избришем и инсталирам поново.
У суштини легенда, стварно сам уживао у овоме, све док се није срушио тачно када сам добио своју прву тајну кутију све до нивоа 14. Изгубио сам кутију заувек. Ова игра има много проблема са повременим рушењем и честе грешке су уобичајене. Посебно у хангарима када су се њихове функције спојиле са базом. Концепт је сјајан, али играње је веома уништено овим грешкама и честим рушењем. Остала питања укључују борбу против тенкова на вишим нивоима од вас, што је прилично неправедно.
Брутална је ❤❤❤
Ова игрица је супер 😊
добро је
Волим ову игру, али не волим рекламе
Czołgiem, żołnierzu Rekreacyjne pgty
Добра игра, али изгубио сам налог, ниво је 9 и као тенк је и има 3/4 минобацача и 1 дупли топ и има те маске оштре као оклоп
Ова игра је веома веома веома веома веома веома веома веома веома много веома много веома много веома много веома много врло јако јако јако јако добро
добра игра која се једноставно тешко прави (ротирајућа) предлажем да додате точак који можете да окрећете да бисте ротирали уређивање: систем прављења утакмица је ужасан и сви аи желе да то ураде рам тако да је дуготрајно оружје бескорисно
Уопсте неце да удје у игру
Super Tank Rumble Dažādas spēles tgte
Заиста ми се свиђа ова игрица, али зато јој дајем оцену са 4 звездице јер је потребно толико дуго да се преузме и то ме заиста узнемирава, али ускоро знам да ће се преузети овде док чекате да преузмете слушајте на песму Направио сам то је стварно смешно пица пица пица пица пица пица пица пица пица пица пица пица пица пица пица пица пица пица пица пица пица пица пица пица ауто пица ауто Пица ауто Пица ауто Пица ауто
На крају сам потрошио 50 долара за учитавање симулатора, имам 500 МБ брзину учитавања и потребно је у просеку 4 или 5 минута да учитам игру од 2 минута или мање, укупан БС
Добра игрица
ОВО ЈЕ ЈЕДНА ОД НАЈСМЕШНИЈИХ АПЛИКАЦИЈА КОЈЕ САМ ИКАД ВИДЕО! ПОКУШАО САМ 31 ПУТ ДА ГА ПРЕУЗМЕМ.
Супер
Добро, али оквири падају када је укључен
Сада сам је Скино али добро изгледа на слици позз
Пре свега, направио сам неке прилично добре, али глупе тенкове и направио нацрте од њих, када сам се сутрадан вратио у игру, сви моји резервоари су нестали осим почетног, без нацрта, без резервоара у вешалицама.
Игрица је супер. Немам реци додати још нових ствари
Супер игра
Одлична игра, свака част
Супер је али сто треба ви фи
Свиђа ми се, али 2 проблема су кашњење и рекламе. Али важно је да морам да искључим свој вифи, али неће радити БЦ ово није игра ван интернета. Мислим да сам то исправно писао у сваком случају, поправите то, молим вас? Желим да поправим овај БЦ Волим игру